Как да си направим капоейра акробатика

Автор: Randy Alexander
Дата На Създаване: 2 Април 2021
Дата На Актуализиране: 21 Април 2024
Anonim
Как делать укол в бедро ПОДРОБНО. Как самостоятельно сделать укол в бедро. Укол в бедро самому себе
Видео: Как делать укол в бедро ПОДРОБНО. Как самостоятельно сделать укол в бедро. Укол в бедро самому себе

Съдържание

Капоейра е комбинация от движения за бойни изкуства, танцови движения и акробатика, които започват през 16 век от роби в Бразилия. Това беше начинът, по който тези роби осмисляха разочарованието си от плен. Акробатиката играе голяма роля в капоейра.


инструкции

Научете как да правите капоейра акробатика (Джордж Дойл / Stockbyte / Getty Images)
  1. Пригответе се за акробатика. Трябва да прекарате няколко минути разтягане на мускулите на краката и ръцете, преди да се опитате да извършите капоейра каскади.

  2. Приклекнете, но не позволявайте колената да се допират до земята. Сложи ръката си зад себе си, на пода.

  3. Докарайте другата ръка в кръг към гърба и бутнете краката си, за да направите пълен салто. Всички движения се случват с кръгови движения.

  4. Следвайте салтото и застанете отново.

  5. Извършвайте същите каскади в изправено положение, като извършвате няколко стъпала ginga след спускане и поставяне на ръката на земята. Следвайте стъпките по-горе, за да завършите един салто, след това отново застанете, за да продължите с по-нататъшни пратки или други стъпки. Вземете всяка стъпка в комбинирана, гладка акробатика, правейки я да прилича повече на танц, отколкото на отбранителна маневра.


съвети

  • Практикувайте танца с ритъма на бразилската капоейра.

предупредителен

  • Винаги практикувайте капоейра на бягаща пътека и с надзор. Много е лесно да получите нараняване, ако не сте сигурни как да завършите ходовете.